Edzőink

Horváth Henrik

Vezetőedző

1995-ben kezdtem el a tenisszel foglalkozni. 9 éves koromtól 10 éven keresztül aktívan versenyeztem. Korosztályos játékosként tagja voltam a nemzeti válogatottnak, illetve felnőttként első osztályú játékosként tartottak számon kis országunkban. A háló túloldalára véletlenül kerültem, de az első 3 perc után megfogott és teljesen beleszerelmesedtem az edzői szakmába. 2009 óta tevékenykedem edzőként. 2012-ben szakedzői diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen. Eddigi edzői pályafutásom alatt már 6 korosztályos magyar válogatottal foglalkoztam (közülük 3 saját nevelés), volt már játékosom nemzeti ranglista vezető, korosztályos magyar bajnok egyéniben, párosban és csapatban is, illetve szerepelt már nemzetközi U14-es ranglista legjobb 30 játékosa között. Tanítványaimmal rengeteg versenyt sikerült már megnyernünk hazai Play and Stay szinttől egészen nemzetközi Tennis Europe versenyekig. Csapatomat 2017-ben alapítottam azzal a céllal, hogy minél több játékossal tudjunk foglalkozni, és minden lehetőséget megadjunk nekik ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Álmom, hogy egy saját nevelésű játékosommal bejussunk a világ elitjébe, a legjobb 100 játékos közé. Ezért bármit képes vagyok megtenni.

Dudás Fanni

Edző

1995-ben születtem Budapesten. 7 éves koromig úsztam és judoztam, majd ezek mellett 6 évesen elkezdtem teniszezni. 9 éves korom óta versenyszerűen teniszeztek, a Magyar Válogatott tagja voltam több éven keresztül. 18 éves koromig versenyről versenyre jártam, rengeteget edzettem, napi kétszer, több órát. Érettségi után ösztöndíjat kaptam a new yorki St. John’s egyetemre ahol hospitality management szakon kezdtem tanulni. A következő évben itthon folytattam a tanulmányaimat, angol-matek szakos tanárként az ELTE-n. Ezt most egy kis időre szüneteltettem, mivel éppen a Budai Sportoktatói Akadémián tenisz edzői szakon tanulok. 4 éve kezdtem el gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozni oktatás szinten és ezt azóta lelkesen csinálom. Motivációt érzek magamban, hogy átadjam azt a sok tudást amit anno én is kaptam és amit jelenleg tanulok. A céljaim közé tartozik a tenisz elsajátítása mellett az, hogy minél többen megszeressék ezt a sportot, ami nekem rengeteget adott az évek során.

Korecz Richárd

Edző

Korecz Richard vagyok, 1995-ben születtem. 2007-ben kezdtem el teniszezni, először hobbiszerűen, ahol nagyon beleszerettem ebbe a sportba, majd később versenyszerűen űztem és sikerült korosztályos versenyt is megnyernem. A gimnázium elvégzésével döntöttem úgy, hogy az edzősködéssel szeretnék foglalkozni, ezért 2015-ben a Fitness Akadémián sikeresen elvégeztem a teniszedzői tanfolyamot. Ezen kívül jelenleg is tanulok egyetemen, Egerben, rekreáció szakon. 2017 óta tartozom a Future Tennis Team csapatához, ahová nagy örömmel csatlakoztam. Edzőként szeretném átadni az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalataimat mindenkinek, aki szeretné kipróbálni ezt a szép sportágat. Célom, hogy mindenkinek meg tudjam valósítani a terveit, akár hobbi, akár versenysport szinten.