Edzőink

Horváth Henrik

Vezetőedző

1995-ben kezdtem el a tenisszel foglalkozni. 9 éves koromtól 10 éven keresztül aktívan versenyeztem. Korosztályos játékosként tagja voltam a nemzeti válogatottnak, illetve felnőttként első osztályú játékosként tartottak számon kis országunkban. A háló túloldalára véletlenül kerültem, de az első 3 perc után megfogott és teljesen beleszerelmesedtem az edzői szakmába. 2009 óta tevékenykedem edzőként. 2012-ben szakedzői diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen. Eddigi edzői pályafutásom alatt már 9 korosztályos magyar válogatottal foglalkoztam, volt már játékosom nemzeti ranglista vezető, korosztályos magyar bajnok egyéniben, párosban és csapatban is, illetve szerepelt már nemzetközi U14-es ranglista legjobb 30 játékosa között. Tanítványaimmal rengeteg versenyt sikerült már megnyernünk hazai Play and Stay szinttől egészen nemzetközi Tennis Europe versenyekig. Csapatomat 2017-ben alapítottam azzal a céllal, hogy minél több játékossal tudjunk foglalkozni, és minden lehetőséget megadjunk nekik ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Álmom, hogy egy saját nevelésű játékosommal bejussunk a világ elitjébe, a legjobb 100 játékos közé. Ezért bármit képes vagyok megtenni.

 

 

Szebeni Dániel

Edző

Szebeni Dániel vagyok, 1997-ben születtem. 11 éves koromban kezdtem teniszezni, és a játék iránti szenvedélyem azóta is töretlen. 13 éves korom óta versenyzem aktívan, mind a korosztályos, mind a felnőtt mezőnyben számos versenyt sikerült megnyernem. Utánpótlás versenyzőként éveken át korosztályom legjobb 25 játékosa közt voltam jegyezve hazánkban, ugyanakkor a felnőttek mezőnyében egészen a magyar ranglista 19. helyéig sikerült felkapaszkodnom, illetve jelenleg is első osztályú játékosnak mondhatom magam.

Az elmúlt 4 évben fokozatosan egyre többet találtam magamat a háló túloldalán edzői szerepkörben, ami az első pillanattól kezdve nagyon tetszik. 2021-ben végeztem a Testnevelési Egyetem OKJ-s teniszedzői tanfolyamán. 

Már a korai “edzői” éveimben volt szerencsém jelenleg is meghatározó korosztályos magyar válogatott játékosokkal együtt dolgozni, a közös munka során rengeteg tapasztalatot és önbizalmat gyűjtöttem. Edzőként szeretném az eddig megszerzett tapasztalataimat továbbadni tanítványaim számára, legyen versenyzőről, vagy akár hobbi szintű játékosokról.

Bálint Gellért-Attila

Edző

1997-ben születtem egy erdélyi városban, Kézdivásárhelyen és itt is kezdtem el teniszezni 9 éves koromban. A sportolás és önmagában a sport mindig is sokat jelentett számomra, a diverzitása és a kapcsolatteremtő jellege miatt el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Kiskorom óta rabja vagyok ennek a szenvedélynek, nagyon sok mindent ki is próbáltam az évek alatt (pl. karate, atlétika, kosárlabda, stb.), de végül a futball és a tenisz maradt, ami igazán megfogott és úgy érezhettem, hogy ezekben a sportágakban teljesen önmagam lehetek. A versenyzés élménye is elég hamar rabjává tett, sok versenyen elindultam emiatt, egészen U18-as korosztályig.
A Testnevelési Egyetemen végeztem teniszedzői szakon, ez idő alatt segédedzőként dolgoztam. Jelenleg is folytatom tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen, ahol Sport- és rekreációszervezést tanulok. Edzéseim során mindig arra törekszem, hogy önmagamat adjam, igyekszem minél élvezetesebbé és szórakoztatóbbá tenni ezeket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, mindezt természetesen úgy, hogy a tanítvány folyamatos fejlődése a fő cél minden szinten. Leírhatatlan érzés az, ha egy tréning alatt vagy után látom, hogy valakinek mosoly ül az arcára, esetleg megjegyzést tesz arra, ha valami újat sikerült tanulnia. Ezek az aprócska dolgok visznek folyamatosan előre és tesznek jobb emberré nap, mint nap.

 

 

Korecz Richárd

Edző

Korecz Richard vagyok, 1995-ben születtem. 2007-ben kezdtem el teniszezni, először hobbiszerűen, ahol nagyon beleszerettem ebbe a sportba, majd később versenyszerűen űztem és sikerült korosztályos versenyt is megnyernem. A gimnázium elvégzésével döntöttem úgy, hogy az edzősködéssel szeretnék foglalkozni, ezért 2015-ben a Fitness Akadémián sikeresen elvégeztem a teniszedzői tanfolyamot. Ezen kívül jelenleg is tanulok egyetemen, Egerben, rekreáció szakon. 2017 óta tartozom a Future Tennis Team csapatához, ahová nagy örömmel csatlakoztam. Edzőként szeretném átadni az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalataimat mindenkinek, aki szeretné kipróbálni ezt a szép sportágat. Célom, hogy mindenkinek meg tudjam valósítani a terveit, akár hobbi, akár versenysport szinten.

 

 

 

 

Bognár Bálint

Erőnléti edző

13 évesen kezdtem el érdeklődni az egészséges életmód és az erősportok iránt, azóta töretlenül igyekszem bővíteni a tudásom minden téren. 

A Future Tennis Team erőnléti edzőjeként feladatom versenyzőink fizikumának és állóképességének fejlesztése, valamint a sportból adódó sérülések megelőzése, illetve alkalmanként azoknak rehabilitációja. 

Az itt betöltött szerepem mellett személyi edzéssel, táplálkozási tanácsadással, valamint sportrehabilitációval foglalkozom hivatásszerűen. Nem titkolt célom fiatalokat és felnőtteket egyaránt segíteni a tudatosabb táplálkozás és sportolás felé vezető úton. 

Ha a segítségemre lenne szükséged, keress bizalommal!